Napisane przez: futrzak | 31 grudnia 2012

Sylwester – abyśmy żyli zdrowo

…czyli…..
przepis na smaczne i zdrowe chrupki sylwestrowe: tlusty bekon kroimy na cienkie paski i zesmazamy na brazowo na patelni. Zostawiamy do ostygniecia. Konsumujemy pod wódeczkę albo wytrawne (wytrawne a nie zadne polslodkie siki!!!) czerwone wino :)))

Reklamy

Responses

  1. Do siego. W tym już zaliczyłem objaw zdrowia. Nie było takiego jadła i najpierw zimna wódka potem coś tam. Ale teraz spoko i do przodu.

  2. a żebyś wiedziała, że zdrowo. całe święta żarłam jak prosiak co mi tylko pod rekę wpadło, ale za to wszystko popijałam becherovką. ani grama nie przytylam a brzuszek płaski.

  3. Dobry przepis pod wódeczkę, wypróbuję przy najbliższej imprezie :)

  4. Jako vegetarianka bardzo serdecznie posiedze obok z kieliszeczkiem winka:)

    ps. Bywaja i niezle polskie wina:) Maniacy je produkuja i trzeba sie naszukac ale sa naprawde dobre;)


Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

Kategorie

%d blogerów lubi to: